Over eDaySocials.nl

Ontdek hoe de kracht van social media jouw bedrijf kan laten groeien.

#wie is Michel

Hi!

Mijn naam is Michel van Rijnsbergen.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in alles wat gerelateerd is aan het internet, zoals websites bouwen, video's creëren en natuurlijk social media. Later heb ik hier zelfs mijn werk van gemaakt.

Nu ik het online ondernemen heb ontdekt, wil ik graag anderen helpen om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen door social media en contentcreatie.

#edaysocials.nl

In 2022 heb ik (Michel) eDaySocials.nl opgericht met als doel bedrijven te laten groeien door de kracht van social media.

Wij hebben hiervoor zelf een unieke methode ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om al binnen 60 dagen meer geïnteresseerde volgers te krijgen die zorgen voor 20 tot 50% meer winst.

Naast organische groei bieden wij ook de mogelijkheid om via ons te adverteren op social media. Een exclusieve extra voor onze klanten.

#Visie & Missie

Bij eDaySocials.nl staat jouw bedrijf op de 1e, 2e en 3e plaats.

Wij willen bedrijven helpen door de juiste groeistrategieën toe te passen, omdat veel bedrijven hun social media kanalen onvoldoende benutten.

"Be where your customers are:
On social media.
"

Onze missie is bedrijven te helpen met het optimaliseren van hun social media kanalen en op deze manier meer omzet, klanten en naamsbekendheid te vergaren.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor

>